Sportieve activiteiten

 

Golfen op Domaine des Forges

Op 2,5km van vakantiepark Domaine les Forges ligt de gelijknamige 27-holes golfbaan, de droom van elke golfliefhebber. Zowel beginners tot gevorderden kunnen hier terecht op de 3 individuele 9-hole banen. De uitgebreide golfshop verhuurt golfmateriaal en organiseert lessen en cursussen. Na een heerlijk partijtje golf wacht het restaurant Le Bergerie du Golf op u voor een hapje en een drankje.

Elke zaterdag worden er golflessen voor kinderen gegeven, wees er op tijd bij met reserveren want deze zijn snel volgeboekt. Op de receptie van ons park kunt u terecht om dit te reserveren of om de greenfee te voldoen.

Binnen een straal van 35 kilometer liggen nog 2 andere 18-holes golfbanen, jullie kunnen dus echt je hart ophalen.

 

Wandelen en fietsen

Fietsen, ook in Frankrijk een geliefde activiteit voor vakantiegangers. Nemen jullie ze mee naar Domaine les Forges? Je kan hier namelijk uitstekend de omgeving verkennen op jullie tweewieler. De glooiende heuvels, wijngaarden en pittoreske dorpjes zijn het decor van schitterende dagtochten.

Ook te voet is er van alles te ontdekken. Achter het park ligt een bos met verschillende wandelroutes, maar ook de kleine achteraf weggetjes laten u de mooiste plekken van de landelijke omgeving zien. Door Poitou Charentes stromen stroompjes, beken en rivieren, ideaal om langs te lopen en te genieten van het prachtige uitzicht.

 

Zwemmen en waterpret

Afkoelen op een warme zomerdag of de ochtend beginnen met wat baantjes in het zwembad. Zwemmen en vakantie horen bij elkaar en er is niets lekkerders dan die verkoelende duik in de zon. De waterpret begint in het zwembad van ons vakantiepark in Frankrijk. Het bad is van ‘s ochtends tot ‘s avonds geopend voor iedereen. Zonnebaden doe je op de strandstoelen rond het bad.

Rond Domaine les Forges vinden jullie ook diverse meren waar je kan zwemmen, kanoën, zeilen en waterfietsen. Sommige meertjes zijn alleen open in het seizoen en tegen betaling van een kleine vergoeding toegankelijk. Bij onze receptie kunt u terecht voor alle informatie over zwemmogelijkheden in de omgeving.

Visliefhebbers kunnen ook op verschillende stekken terecht, bij de meren of één van de vele riviertjes die door Poitou Charentes stromen.

 

Buitenrit te paard

Ontdek Poitou Charentes op de rug van een paard. Rond vakantiepark Domaine les Forges liggen een aantal maneges waar je een paard of pony kunt huren om de omgeving te verkennen tijdens een buitenrit. Laat je meevoeren tussen de wijngaarden en velden en geniet van een ontspannende tocht.

Door het natuurgebied Marais Poitevin worden ook huifkartochten georganiseerd. Leuk voor de allerkleinsten die nog niet kunnen rijden of gewoon als familieuitje, genieten van de rust en de natuur.

Scroll naar boven