Vakantiehuizen

Op vakantiepark Domaine Les Forges liggen onze gezellige, royale, vrijstaande vakantiehuizen, elk op een ruim en goedverzorgd grondstuk. Met al deze ruimte om het vakantiehuis kan je heerlijk ontspannen in de tuin en genieten op de overdekte veranda. Elk huis heeft een vaste barbecue, dus buiten eten kan op elk moment. Ontspannen met een goed boek, een glas Franse wijn en een typisch Frans kaasje of stokbrood. Bourgondisch genieten zullen jullie absoluut op Domaine Les Forges. Het park is autovrij, dus de kinderen kunnen veilig en vrijuit spelen tussen de vakantiewoningen, in de speeltuin of bij het zwembad.

Ons park staat voor comfort en compleet genieten. De huizen hebben dan ook allemaal 2 of 3 slaapkamers met uitstekende bedden, 2 badkamers en een grote keuken voorzien van alle inventaris die je op vakantie nodig hebt.

De straten op het park lopen vanaf het zwembad als bloembladen rond, jullie zitten dus nooit ver van het zwembad, de bar en de receptie. De auto kan geparkeerd worden op de grote algemene parkeerplaats aan het begin van het park. Willen jullie op vakantie met de hond? Dat kan, we hebben een aantal huisjes die geschikt zijn om je huisdier mee te nemen. Geef het bij boeking aan en wij leggen een huisdiervriendelijk vakantiehuis voor jullie vast.

Er zijn ook vakantiehuizen op het park die juist geschikt zijn voor mensen met allergie├źn, waar geen huisdieren of roken is toegestaan. Ook deze voorkeur kunt u bij boeking aangeven.

Scroll naar boven