Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u onvoldoende antwoord gekregen op uw vraag? Stuur ons een mail en wij zullen u waar mogelijk van dienst zijn: info@vakantieparkdomainelesforges.com.

De sleutel kunt u op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur ophalen bij de receptie. Op de dag van vertrek levert u de sleutel voor 10.00 uur in. Verwacht u na 18.00 aan te komen neemt u dan contact op met de parkbeheerder voor een afspraak voor de sleuteloverdracht.

U kunt de Nederlandssprekende parkbeheerder rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: +33 (0)6 22608003
Heeft u een vraag over uw reservering belt u dan met Bungalow.Net op +31 (0)20 811 03 04

In alle woningtypen is 1 huisdier op aanvraag toegestaan. Geeft u dit bij boeking aan, zodat wij een huisdiervriendelijk huisje voor u kunnen reserveren. Er is een beperkt aantal huisdiervriendelijke huisjes beschikbaar.

Wij hebben huisdiervrije/huisdiervriendelijk en rookvrije/niet rookvrije woningen op verzoek geeft u dit bij boeking aan? Geeft u geen keuze door bij boeking dient u de regels van de toewezen woning in acht te nemen.

Het vakantiepark is autovrij, u kunt wel bij uw vakantiehuis komen om in en uit te laden, maar verder kunt u uw auto op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park parkeren.

Wanneer u via de website www.vakantieparkdomainelesforges reserveert ontvangt u een reserveringsbevestiging van Bungalow.Net, Bungalow.Net handelt in samenwerking met Bungalow.Net uw reservering af namens Domaine les Forges. Zij kunnen u ook helpen bij het beantwoorden van al uw vragen, neemt u contact op via telefoonnummer +31 (0)20 811 03 04 of per email via info@vakantieparkdomainelesforges.com

Scroll naar boven